Jatibarang, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Jatibarang

Peta lokasi Kacamatan Jatibarang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Jatibarang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Geografis[édit | sunting sumber]

Administratif[édit | sunting sumber]

Transportasi[édit | sunting sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

Lambang Indramayu.jpg

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari



Nuvola filesystems folder home.png