Jawura

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jawura
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Division: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Theales
Family: Clusiaceae
Genus: Garcinia
Species: G. dulcis
Ngaran binomial
Garcinia dulcis

Jawura nyaéta tuwuhan buahan tropis asli Indonésia.

Rujukan[édit | sunting sumber]

"PLANTS Profile for Garcinia dulcis". USDA Plants Database. Diakses pada 12 Nopémber 2007. 

Nulis.jpg