Johann Sebastian Bach

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Johann Sebastian Bach

Johann Sebastian Bach (21 Maret 168528 Juli 1750) ngarupakeun saurang komposer jeung organis Jérman mangsa Baroque, nu geus diaku salaku salasahiji lulugu komposer sapanjang jaman. Karyana, nu jero ajén kaélmuanana, kamampuhan téknisna, sarta kaéndahan artistikna, geus jadi inspirasi pikeun ampir sakabéh musisi dina tradisi Éropah, ti Mozart nepi ka Schoenberg.

Baca ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg