Johar Baru, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Johar Baru

Peta lokasi Kacamatan Johar Baru
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Johar Baru nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Pusat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cempaka Putih | Gambir | Johar Baru | Kemayoran | Ménténg | Sawah Besar | Senén | Tanah Abang



Nuvola filesystems folder home.png