Johar Baru, Johar Baru, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Johar Baru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Johar Baru

Johar Baru nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Johar Baru, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg