Joko Widodo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Joko Widodo

Joko Widodo (gumelar di Surakarta, Jawa Tengah, Indonésia, 21 Juni 1961; yuswa 53 taun) nyaéta Gubernur DKI Jakarta, Indonesia, nu ayeuna. Anjeunna mimiti nyekel kalungguhan saprak 15 Oktober 2012. Joko Widodo populér kalayan panggero Jokowi, anjeunna babarengan Jusuf Kalla salaku wakilna kaluar salaku pasangan présidén jeung wakil présidén kapilih sanggeus pamilihgan umum présidén Indonésia 2014.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Kalungguhan pulitis
Saméméhna
Fauzi Bowo
Fadjar Panjaitan (Plt.)
Gubernur DKI Jakarta
2012–kiwari
Sanggeusna
keur ngajabat
Saméméhna
Slamet Suryanto
Walikota Surakarta
2005–2012
Sanggeusna
F.X. Hadi Rudyatmo


Replace this image male.svg