Kabel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kabel mibanda sababaraha harti:

  1. Kawat tina tambaga anu dibungkus ku karét atawa palastik pikeun ngalirkeun listrik atawa naon waé anu nyambung kana arus listrik, upamana telepon jeung sajabana.
  2. Kawat, anu henteu perlu dijieun tina logam tapi dipaké pikeun ngirim data.