Kabupatén Asmat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Asmat
Lambang Kabupaten Asmat.jpeg

Lambang Kabupatén Asmat
-

Peta lokasi Kabupatén Asmat
Motto -
Propinsi Papua
Ibukota Agats
Lega Wilayah 29.658 km²
Kordinat -
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
72.874 (2006)
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
7
139
Dasar hukum -
Tanggal -
Bupati Yuvensius Alfonsius Biakai
Kode area telepon 0902
DAU

Situs web resmi: [1]

Kabupatén Asmat nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Papua, Indonésia. Ibukotana nyaéta Agats. Kabupatén Asmat kawengku ku 7 distrik (atawa kacamatan): AgatsAkatAtsyFayiPantai KasuariSawaermaSuator.


 t·s·é 

Kabupatén Asmat, Papua

Lambang Kabupaten Asmat.jpeg

Kacamatan: Agats | Akat | Atsy | Fayi | Pantai Kasuari | Sawaerma | Suator