Kabupatén Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Batang
Lambang Kabupaten Batang.png

Lambang Kabupatén Batang
Locator kabupaten batang.gif

Peta lokasi Kabupatén Batang
Motto Batang Berkembang
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Batang
Lega Wilayah 788,64 km²
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
706.764 jiwa
896,18 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
15
239 désa, 9 kalurahan
Dasar hukum UU No. 9/1965
Tanggal 14 Juli 1965
Bupati Yoyok Riyo Sudibyo
Kode area telepon 0285 (bagian kulon)
0294 (bagian wétan)
DAU Rp. Rp. 641.663.630.000 (2013)

Situs web resmi: http://www.batang.go.id

Kabupatén Batang mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Batang. Puseur pamaréntahannana di Kota Batang.

 
Kabupatén Batang, Jawa Tengah
Lambang Kabupatén Batang

Kabupaten: Bandar | Banyuputih | Batang | Bawang | Blado | Gringsing | Kandeman | Limpung | Pecalungan | Reban | Subah | Tersono | Tulis | Warungasem | Wonotunggal

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia