Kabupatén Blora

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Blora
Lambang Blora.jpg

Lambang Kabupatén Blora
Gambar:Locator kabupaten blora.png

Peta lokasi Kabupatén Blora
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Blora
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Kode area telepon ---
DAU Rp. ---

Situs web resmi: http://www.pemkabblora.go.id

Kabupaten Blora mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Blora.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Blora, Jawa Tengah

Lambang Blora.jpg

Kacamatan: Banjarejo | Blora | Bogorejo | Cepu | Japah | Jati | Jepon | Jiken | Kedungtuban | Kradénan | Kunduran | Ngawén | Randublatung | Sambong | Todanan | Tunjungan