Kabupatén Lebak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Lebak
Lambang Kabupatén Lebak

Lambang Kabupatén Lebak
Locator kabupaten lebak.png

Peta lokasi Kabupatén Lebak
Motto iman aman uman amin
Propinsi Banten
Ibukota Rangkasbitung
Lega Wilayah 1.304,47 km²
Kordinat 60 18' - 70 00' LS
1050 25'- 1060 30' BT
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.125.000 (2003)
361 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
23
-
Dasar hukum -
Tanggal -
Bupati H. Mulyadi Jaya Baya
Kode area telepon 0252
DAU Rp. -

Situs web resmi: -

Kabupatén Lebak nyaéta salasahiji kabupatén di Propinsi Banten. Kabupatén ieu ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeun kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereunnana babatesan jeung Kabupaten Sérang, di wetaneunanana babatesan jeung Kabupatén Bogor jeung Sukabumi anu kaasup Propinsi Jawa Barat, di kiduleuna babatesan jeung Samudra Indonésia, jeung di kuloneunnana babatesan jeung Kabupatén Pandeglang. Ibukotana nyaéta Rangkasbitung.


 
Banten

Kabupatén: Lebak | Pandéglang | Sérang | Tangerang
Kota: Cilegon | Sérang | Tangerang

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


 

Kabupatén Lebak, Banten

Kacamatan: Banjarsari | Bayah | Bojongmanik | Cibadak | Cibeber | Cijaku | Cikulur | Cilélés | Cilograng | Cimarga | Cipanas | Curugbitung | Gunungkencana | Leuwidamar | Maja | Malingping | Muncang | Panggarangan | Rangkasbitung | Sajira | Sobang | Wanasalam | Warunggunung