Kabupatén Pati

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Pati
80px

Lambang Kabupatén Pati
Locator kabupaten pati.png

Peta lokasi Kabupatén Pati
Motto Pati Bumi MIna Tani
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Pati
Lega Wilayah 1.419,07 km² / - Ha
Kordinat : 6°44'56,80" LS 111°02'06,96" BT
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- 1.189.000 jiwa (2003)
797 jiwa/km² jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
21 kacamatan
400 désa, 5 kalurahan
Dasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal ---
Bupati H. Tasiman, SH.
Kode area telepon 0295
DAU Rp. 337.244.000.000

Situs web resmi: [1]

Masjid Pati (1900-1940)

Kabupatén Pati mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Pati.

Kacamatan[édit | sunting sumber]


 

Kabupatén Pati, Jawa Tengah

Kacamatan: Batangan | Cluwak | Dukuhseti | Gabus | Gembong | Gunungwungkal | Jaken | Jakenan | Juwana | Kayen | Margorejo | Margoyoso | Pati | Pucakwangi | Sukolilo | Tambakromo | Tayu | Tlogowungu | Trangkil | Wedarijaksa | Winong

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia