Kabupatén Pemalang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Indonesia.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Kabupatén Pemalang
80px

Lambang Kabupatén Pemalang
Locator kabupaten pemalang.png

Peta lokasi Kabupatén Pemalang
Motto Indah , Komunikatif , Hijau , Lancar , Aman , Séhat (IKHLAS)
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Pemalang
Lega Wilayah 996,09 km²
Kordinat -
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.320.000 (2003)
1.325 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
14
-
Dasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal -
Bupati H. Junaedi, SH., M.M. (Bupati) lan Mukti Agung Wibowo, ST. (Wakil Bupati)
Kode area telepon 0284
DAU Rp. 330.900.000.000

Situs web resmi: www.pemalang.go.id

Kabupatén Pemalang nyaéta salasahiji kabupatén di propinsi Jawa Tengah. Ibukotana Pemalang. Kabupatén ieu wawatesan jeung Laut Jawa di beulah kalér, Kabupatén Pekalongan di beulah wétan, Kabupatén Purbalingga di beulah kidul, sarta Kabupatén Tegal di beulah kuloneunnana.

Rupa-rupa[édit | sunting sumber]

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Pemalang, Jawa Tengah

Kacamatan: Ampélgading | Bantarbolang | Belik | Bodéh | Comal | Moga | Pemalang | Petarukan | Pulosari | Randudongkal | Taman | Ulujami | Warungpring | Watukumpul