Kabupatén Sragén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Sragén
80px

Lambang Kabupatén Sragén
Gambar:Locator kabupaten Sragén.png

Peta lokasi Kabupatén Sragén
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Sragén
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Kode area telepon ---
DAU Rp. ---

Situs web resmi: http://www.sragen.go.id

Kabupatén Sragén mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Sragén. Puseur pamaréntahannana di Kota Sragén.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Sragén, Jawa Tengah

Kacamatan: Gemolong | Gesi | Gondang | Jenar | Kalijambé | Karangmalang | Kedawung | Masaran | Miri | Mondokan | Ngrampal | Plupuh | Sambirejo | Sambungmacan | Sidoharjo | Sragén | Sukodono | Sumberlawang | Tangen | Tanon