Kabupatén Tegal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Tegal
80px

Lambang Kabupatén Tegal
Gambar:Locator kabupaten Tegal.png

Peta lokasi Kabupatén Tegal
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Slawi
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Kode area telepon ---
DAU Rp. ---

Situs web resmi: http://www.tegal.go.id

Kabupatén Tegal mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Slawi. Puseur pamaréntahannana di Kota Slawi.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Tegal, Jawa Tengah

Kacamatan: Adiwerna | Balapulang | Bojong | Bumijawa | Dukuhturi | Dukuhwaru | Jatinegara | Kedungbanténg | Kramat | Lebaksiu | Margasari | Pagerbarang | Pangkah | Slawi | Suradadi | Talang | Tarub | Warureja