Kabupatén Temanggung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Temanggung
80px

Lambang Kabupatén Temanggung
Gambar:Locator kabupaten Temanggung.png

Peta lokasi Kabupatén Temanggung
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Temanggung
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Kode area telepon ---
DAU Rp. ---

Situs web resmi: http://www.temanggung.go.id

Kabupatén Temanggung mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Temanggung. Puseur pamaréntahannana di Kota Temanggung.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Temanggung, Jawa Tengah

Kacamatan: Bansari | Bejen | Bulu | Candiroto | Gemawang | Jumo | Kaloran | Kandangan | Kedu | Kledung | Kranggan | Ngadirejo | Parakan | Pringsurat | Selopampang | Temanggung | Tembarak | Tlogomulyo | Tretep | Wonoboyo