Kacamatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Babagian administratif di Indonésia
Pancasila
Tingkat Propinsi

Propinsi
Daérah HususDaérah Istiméwa

Tingkat Kabupaten/Kota

KabupaténKota
Kabupatén administratif
Kota administratif
Sagoe

Tingkat Kacamatan

Kacamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kalurahan/Désa

KalurahanDésa
NagariKampungGampong

Tempo ogé

BanjarDusunLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tatangga

édit

Kacamatan nya éta babagian wilayah administratif di Indonésia sahandapeun kabupatén atawa kota. Kacamatan téh ngawengku sababaraha désa atawa kalurahan.

Dina kontéks otonomi daérah di Indonésia, kacamatan mangrupakeun Parangkat Daérah Kabupatén atawa Kota nu mibanda wilayah gawé tinangtu nu dipingpin ku Camat. Istilah "Kacamatan" di propinsi Nanggroe Acéh Darussalam disebut ogé "Sagoe Cut".

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg