Kacindekan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kacindekan mangrupakeun hiji proposisi (kalimah nu ditepikeun) nu dicandak ti sawatara premis (ide pamikiran) kalawan aturan-aturan inferénsi.


Nuvola apps bookcase.png