Kagubernuran di Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bahrain
Emblem of Bahrain.svg

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Bahrain



Nagara séjénna · Atlas
 Portal Pulitik

Bahrain dibagi kana 5 kagubernuran.

Peta Kagubernuran
Governorates of Bahrain.svg
1. Ibu Kota
2. Tengah
3. Muharraq
4. Kalér
5. Kidul

Kotamadya[édit | sunting sumber]

Baheulana, Bahrain dibagi kana 12 kotamadya nu sakabéhna diparéntah ti ibu kota nagara, Manama. Dina 3 Juli 2002, diganti ku 5 kagubernuran. Peta di handap heunteu némbongkeun Kota Hamad, nu mana dimekarkeun ti Wewengkon Rifa jeung Kidul dina 1991.

Peta Kotamadya
Bahrain municipalities numbered.png
1. Al-Hidd
2. Manama
3. Wewengkon Kulon
4. Wewengkon Tengah
5. Wewengkon Kalér
6. Muharraq
7. Wewengkon Rifa jeung Kidul
8. Jidd Haffs
9. Kota Hamad
10. Kota Isa Town
11. Kapuloan Hawar
12. Sitra

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Articles on first-level administrative divisions of Asian countries