Kaiji (karéta)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Seri E257 "Kaiji"
Seri 183 "Kaiji"
Seri 185 "Hamakaiji"

Kaiji (かいじ?) nyaeta layanan kareta limited express di Jepang dioperasikeun ku East Japan Railway Company (JR East). Kareta ieu antara Shinjuku Station di Tokyo jeung Kōfu Station di Kōfu, Yamanashi liwat Jalur Utama Chūō.

Rute[édit | sunting sumber]

Kaiji[édit | sunting sumber]

Shinjuku - Kōfu (Sababaraha kareta antara Tokyo jeung Ryūō.)

View Kaiji[édit | sunting sumber]

Chiba - Kōfu - Ryūō

Hamakaiji[édit | sunting sumber]

Yokohama - Hachiōji - Matsumoto

Kareta nu dipake[édit | sunting sumber]

Formasi[édit | sunting sumber]

Formasi standar Kaiji (seri E257) mawa salapan gerbong, nomerna ti 3 nepi ka 11. Gerbong 1 jeung 2 ditambahkeun ka sababaraha kareta.

←Shinjuku/Tokyo Kōfu→
3 4 5 6 7 8 9 10 11
N N N N R R G R R R

Katerangan

  • G: Kelas Green
  • R: Kelas biasa, pesen
  • N: Kelas biasa, bebas

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]