Kaiser Chiefs

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Konsér Kaise Chiefs di Chili, 3 Nopémber, 2008

Kaiser Chiefs nya éta grup musik rock alternative, post punkn revival jeung new wave asal Leeds, Yorkshire Kidul, Inggris[1]. Kaiser Cheifs dibentuk taun 1997, jeung miboga lima personil, diantarana: Ricky Wilson, Andrew ‘Whitey’ White, Simon Rix, Nick ‘Peanut’ Baines, jeung Nick Hodgson[1].

Kabentukna Kaiser Chiefs[édit | sunting sumber]

Saacan ngabentuk grup musik, Nick Hudgson, Nick Baines, jeung Simon Rix nya éta babaturan sakelas di St. Mary's School, Menston Bradford[1]. Sabada réngsé sakola, Rix jeung Baines ngalanjutkeun sakola ka Universitas di Taun 1996, sedengkeun Hudgson cicing di Leeds, terus papanggih jeung Andrew White katut Ricky Wilson[1]. Maranéhna satuju pikeun nyieun hiji grup musik anu dingaranan Runston Parva, anu terus diganti jadi Kaiser Chiefs sabada Rix jeung Baines ngilu asup ka ieu grup musik[1]. Ngaran Kaiser Chiefs sorangan dicokot tina ngaran klub sépak bola asal Afrika Kalér, Kaizer Chiefs[1].

Diskografi[édit | sunting sumber]

Taun 2005, Kaiser Chiefs ngarilis album EMPLOYMENT, anu diteruskeun ku album YOURS TRULY, ANGRY MOB dina taun 2007[2]. Kaiser Chiefs ngarilis album OFF WITH THEIR HEADS taun 2008, anu pamungkas nya éta album THE FUTURE IS MEDIEVAL taun 2011 ieu[2].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f Kaiser Chiefs-Kapanlagi.com (diaksés tanggal 7 Nopémber 2011)
  2. a b (en)Diskografi Kaiser Chihefs (diaksés tanggal 7 Nopémber 2011)
Nulis.jpg