Kakamigahara, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kakamigahara
各務原市
Lokasi Kakamigahara
Kakamigahara aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 87,77 km² (33,9 sq mi)
Lokasi 35°24′N 136°51′E
Lambang
Tangkal Pine
Kembang Azalea
Kantor Pamarentahan Kakamigahara
Alamat 〒504-8555
Naka-Sakura Machi, Kakamigahara-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 058-383-1111
Ramatloka resmi: City of Kakamigahara

Kota Kakamigahara (各務原市 Kakamigahara-shi?) nyaeta salah sahiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina 1 Nopember, 2004, populasina 148,393 tur kapadetanna 1,691 jiwa per km². Legana nyaeta 87.77 km².

Kota ieu mimiti didirikeun dina tanggal 1 April, 1963 ku ngahijina Naka, Sohara, Unuma, and Inaba.

Gabungan[édit | sunting sumber]

Dina 1 Nopember, 2004 samemehna kota Kawashima ngahiji jeung Kota Kakamigahara.

Geografi[édit | sunting sumber]

Wates kota jeung distrik[édit | sunting sumber]

Lembaga atikan[édit | sunting sumber]

Universitas, Sakola Luhur[édit | sunting sumber]

  • Tokai-Gakuin University
  • Chubu-Gakuin University
  • Tokai Women's Junior College

SMA[édit | sunting sumber]

  • Gifu Prefectural Kakamihara Senior High School
  • Gifu Prefectural Kakamihara Nishi Senior High School
  • Gifu Prefectural Gifu-Kakamino High School

Patalimarga[édit | sunting sumber]

Kareta api[édit | sunting sumber]

Jalan tol[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg