Kalijati Barat, Kalijati, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kalijati Barat

Peta lokasi Kalijati Barat
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Kalijati
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kalijati Barat nyaéta salasahiji désa di kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg