Kalimukti, Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kalimukti

Peta lokasi Kalimukti
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Ciledug
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kalimukti nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg