Kamal, Kali Deres, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kamal

Peta lokasi Kamal
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Kali Deres
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kamal nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kali Deres, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg