Kamasan, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kamasan

Peta lokasi Kamasan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Banjaran
Nami Kuwu Herli Purnomo (Periode 2007-2012)
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kamasan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg