Kampung Gajah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kampung Gajah nya éta obyék wisata kadaharan anu aya di Bandung, perenahna di Jalan Sersan Bajuri km 3,8 arah ka Lémbang (tiheula ngaranna Century Hills) masih saarah jeung Kampung Daun, Sapulidi, imah stroberi sarta The Peak.[1] Pamandangan ti tempat ieu éndah jeung hawana sejuk. Pikeun asup ka ieu wewengkon keuna ku waragad parkir Rp 2.000/jam. Alatan anyar buka, masih tacan loba wisatawan anu datang ka ieu tempat. Sawatara counter masih tacan buka. Tempat diuk sadia cukup loba sarta merenah, tapi kombinasi kadaharan masih tacan loba teuing. Leuwih loba ngajual kadaharan, kawas somay, batagor, sosis, sedengkeun kadaharan beuratna sadia steak, iga beuleum. Hargana kurang leuwih jiga jeung Kampung Daun sarta The Peak. [1] Kampung Gajah cocog pikeun tempat nongkrong babarengan jeung babaturan/kulawarga bari ngobrol sarta ngarasakeun nyecepna hawa sarta kaéndahan pamandangan.[1]

Di ditu ogé sadia sagala rupa kaulinan kawas mini ATV, buggy, aréna ulin budak, kuda tunggang, sapédah tandem, tuluy segway eco ride, sarta urang bisa nyéwa mobil smart anu ramah lingkungan.[1]

Kampung Gajah nawarkeun pilihan fun activity atawa kaulinan anu unik sarta henteu bisa kapanggih di tempat séjén. Fun activity ieu bisa dipaké ku jelema dewasa atawa barudak. [2]. Diantarana, Segway, Buggy, ATV, Children Play, Body Cycle, Kuda sarta Délman. [2]

Di Indonésia Kampung Gajah ngayakeun SKYRIDER kalayan 439 Méter Paralel Adventure The flying Skyrider anu bisa diapungkeun sacara bareng atawa sorangan pikeun ngarasakeun pamandangan dayeuh Bandung sarta gunungna.[2] Sadia ogé fun activity anu husus ditujukan pikeun barudak kawas teletubbies, mini Atv, big children playstructures], mini flying fox, swing & swing, monkey bar, garden shelter, trampoline, bicyle track sarta mini beca. [2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d (id)kampung gajah, bandung (diaksés tanggal 23 November 2011)
  2. a b c d (id)kampung gajah (diaksés tanggal 23 November 2011)


Nulis.jpg