Kampung Rawa, Johar Baru, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kampung Rawa

Peta lokasi Kampung Rawa
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Johar Baru
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kampung Rawa nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Johar Baru, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg