Kampung Tengah, Kramat Jati, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kampung Tengah

Peta lokasi Kampung Tengah
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Kramat Jati
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kampung Tengah nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kramat Jati, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg