Kancra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lauk kancra (Labeobarbus sp.) mangrupakeun lauk darat ti kelompok carp anggota famili Cyprinidae.


Nulis.jpg