Kantétan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kantétan mangrupa prosés morpologis, nyaéta ngahijikeun dua kecap anu masing-masing mibanda harti mandiri jadi hiji istilah anu mibanda harti anyar bari teu sarua jeung harti masing-masing kecap anu dikantétkeun téa.

Contona : kumis (dikantétkeun) jeung ucing jadi kumis ucing ; kuda (dikantétkeun) jeung lumping jadi kuda lumping.


Nulis.jpg