Kapuloan Kangean

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kapuloan Kangean ngawangun hiji kapuloan nu jadi bagian ti Indonésia, aya di Laut Jawa kira-kira 120 km kaléreun Bali jeung 120 km wétaneun Pulo Madura. Kapuloan ieu administratifna mangrupakeun bagian ti Kabupatén Sumenep dina propinsi Jawa Wétan. Pulo nu panggedéna, kira-kira 490 km², nya éta Pulo Kangean. Pulo nu lian ngawengku Paliat, Sepanjang, jeung sababaraha pulo nu leuwih leutik.

Koordinat: 7°00′20″S 115°29′53″E / 7.00556°S 115.498°E / -7.00556; 115.498


Gnome-globe.svg