Kapuloan Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kapuloan Sunda, sabagian ti Nusantara.
Gambar:Sunda Islands.jpg
Peta Kuno Sunda

Kapuloan Sunda nyaéta sakumpulan gugusan pulo di wewengkon kulon Nusantara, nu kabagi kana dua kumpulan:

Gugusan ieu sacara pulitik kabagi ku Indonésia (utama), Brunei, Timor Wétan, jeung Malaysia.

Baca ogé[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg