Karét Téngsin, Tanah Abang, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Karét Téngsin

Peta lokasi Karét Téngsin
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Tanah Abang
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Karét Téngsin nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg