Karang Kingman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Proyéksi ortografis kana Karang Kingman.
Poto true-color NASA NLT Landsat 7 kana Karang Kingman.

Karang Kingman mangrupakeun hiji karang nu wangunna mirip sagitilu, aya dina Samudra Pasifik Kalér, dina 6°23′N 162°25′W / 6.383°N 162.417°W / 6.383; -162.417.[1][2] Mangrupakeun bagian pangkalérna ti Kapulo Line kalér jeung aya ka kalér-kuloneun ti tatanggi nu pangdeukeutna, Atol Palmyra.[1]

Réferénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b United States Pacific Island Wildlife Refuges - CIA World Factbook Last updated April 7, 2010.
  2. Coordinates are near the dry land spits.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Gnome-globe.svg