Karangdurén, Sokaraja, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Karangdurén

Peta lokasi Karangdurén
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Sokaraja
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Karangdurén nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Sokaraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg