Karanggayam, Lumbir, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Karanggayam

Peta lokasi Karanggayam
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Lumbir
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Karanggayam nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Lumbir, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg