Karangnunggal, Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Karangnunggal

Peta lokasi Karangnunggal
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Karangnunggal
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Karangnunggal nyaéta salasahiji désa di kacamatan Karangnunggal, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg