Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Karangnunggal

Peta lokasi Kacamatan Karangnunggal
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Karangnunggal nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.


Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Babagéan Administratif[édit | sunting sumber]

Sajarah[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

  • Kaler = kecamatan Cibalong
  • Wetan = kecamatan Cikatomas, kecamatan Cikalong
  • Kidul = samudra Hindia
  • Kulon = kecamatan Bantarkalong, kecamatan Cipatujah

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Transportasi[édit | sunting sumber]

Sarana transportasi ka wilayah kecamatan ieu terbatas mung kana beus atanapi elf hungkul. Sabaraha hiji trayek beus nu ngalangkung ka kecamatan ieu nyaeta :

  • Karangnunggal - Jakarta Kampung Rambutan
  • Karangnunggal - Bekasi
  • Karangnunggal - Depok
  • Karangnunggal - Bandung
  • Tasik - Karangnunggal - Pamijahan
  • Tasik - Karangnunggal - Ciheras
  • Tasik - Karangnunggal - Pamayang

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Perkebunan[édit | sunting sumber]

Wisata[édit | sunting sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Tasikmalaya, Jawa Barat

Lambang Tasikmalaya.jpg

Kacamatan: Bantarkalong | Bojongasih | Bojonggambir | Ciawi | Cibalong | Cigalontang | Cikalong | Cikatomas | Cinéam | Cipatujah | Cisayong | Culaméga | Gunungtanjung | Jamanis | Jatiwaras | Kadipatén | Karangjaya | Karangnunggal | Leuwisari | Mangunreja | Manonjaya | Padakembang | Pagerageung | Pancatengah | Parungponténg | Puspahiang | Rajapolah | Salawu | Salopa | Sariwangi | Singaparna | Sodonghilir | Sukahening | Sukaraja | Sukaramé | Sukaratu | Sukaresik | Tanjungjaya | Taraju



Nuvola filesystems folder home.png