Karangtengah, Tangerang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Karangtengah

Peta lokasi Kacamatan Karangtengah
Propinsi Banten
Kota Tangerang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Karangtengah nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Karangtengah, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png