Kasomalang Kulon, Jalan Cagak, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kasomalang Kulon

Peta lokasi Kasomalang Kulon
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Jalan Cagak
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kasomalang Kulon nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jalan Cagak, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg