Katél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
katél

Katél atawa kawali nyaeta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipake keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun. Katel bia dipake keur ngagoreng, numis, jsb.


Nulis.jpg