Kategori:Candi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Candi téh hartina wangunan rélijius, hususna pikeun nu ngagem Hindu/Budha di Nusantara.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Ieu kategori ngan boga subkategori di handap.

C

Artikel-artikel na kategori "Candi"

4 kaca ti 4 di handap asup kana ieu kategori.