Kategori:Préféktur Kyoto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Préféktur Kyoto (京都府; Kyōto-fu) nyaeta salah sahij préféktur di Wewengkon Kansai (disebut oge Kinki) di Pulo Honshū, Jepang. Ibukotana nyaeta Kota Kyoto.

Artikel utama kategori ieu nyaeta Préféktur Kyoto.


Shadow picture of Kyoto Prefecture Préféktur Kyoto
Kota-kota
Ayabe | Fukuchiyama | Jōyō | Kameoka | Kizugawa | Kyōtanabe | Kyōtango | Kyoto | Maizuru | Miyazu | Mukō | Nagaokakyō | Nantan | Uji | Yawata
Distrik-distrik
Funai | Kuse | Otokuni | Sōraku | Tsuzuki | Yosa
  Tempo oge: Kacamatan jeung desa di unggal distrik edit
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Ieu kategori ngan boga subkategori di handap.

Artikel-artikel na kategori "Préféktur Kyoto"

Ieu kategori ngan ngawengku nu di handap.