Kategori:Sains

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Élmu nyaéta kumpulan pangaweruh manusa nu sistimatis nu dibeunangkeun ku prosés élmu. Prosés élmu nyaéta susunan cara meunangkeun pangaweruh ngeunaan hiji sistim. Prosés ieu sacara umum nyaéta métode ilmiah, sedengkeun sistim anu ditengetan sacara umum nyaéta alam. Sains ogé bisa mangrupa kanyaho ilmiah anu dibeunangkeun ku métode ilmiah eta.


Kaasup dina ieu kategori nyaéta widang pangajaran anu ngajarkeun ngeunaan élmu jeung masarakat nu diajarna.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 18 subkategori ti 18.

A

B

F

G

K

L

P

S

W

É