Katsura Tarō

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Katsura Tarō
Perdana Mentri Jepang
Perdana Mentri Jepang ka-11
Masa jabatan
2 Juni 1901 – 7 Januari 1906
Saméméhna Itō Hirobumi
Sangguesna Saionji Kinmochi
Perdana Mentri Jepang ka-13
Masa jabatan
14 Juli 1908 – 30 Agustus 1911
Sangguesna Saionji Kinmochi
Perdana Mentri Jepang ka-15
Masa jabatan
21 Désémber 1912 – 20 Pébruari 1913
Sangguesna Yamamoto Gonnohyōe
Katerangan lian
Gumelar 4 Januari 1848
Hagi, Nagato Province, Jepang
Pupus 10 Oktober 1913 (yuswa 65)
Tokyo, Japan
Partéy pulitik Rikken Doshikai (ti periode ka-3)
Pagawéan Jéndral, Imperial Japanese Army
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Katsura.

Katsura Tarō (桂 太郎 Katsura Tarō?, 4 Januari 1848 - 10 Oktober 1913), nyeta sauran jendral di Tentara Kaisar Jepang, pulitikus tur tilu kali jadi Perdana Mentri Jepang.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Takashima Tomonosuke
Mentri Perang
1898-1900
Sanggeusna
Kodama Gentaro
Saméméhna
Yasuya Uchida
Mentri Luar Negri
1912-1913
Sanggeusna
Kato Takaaki
Saméméhna
Itō Hirobumi
Perdana Mentri Jepang
1901-1906
Sanggeusna
Saionji Kinmochi
Saméméhna
Saionji Kinmochi
Perdana Mentri Jepang
1906-1908
Sanggeusna
Saionji Kinmochi
Saméméhna
Saionji Kinmochi
Perdana Mentri Jepang
1912-1913
Sanggeusna
Yamamoto Gonnohyoe

Citakan:Japanese Governors of Taiwan


Nulis.jpg