Kawungluwuk, Sukaresmi, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kawungluwuk

Peta lokasi Kawungluwuk
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Sukaresmi
Nami Kuwu Unang Juarsah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kawungluwuk nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg