Kebongedang, Batununggal, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kebongedang

Peta lokasi Kebongedang
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Batununggal
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kebongedang nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Batununggal, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg