Kedungbanténg, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Kedungbanténg

Peta lokasi Kacamatan Kedungbanténg
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kedungbanténg nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.


 
Kabupatén Banyumas, Jawa Tengah
Lambang Kabupatèn Banyumas

Kecamatan: Ajibarang | Banyumas | Baturadén | Cilongok | Gumelar | Jatilawang | Kalibagor | Karanglewas | Kebasén | Kedungbanténg | Kembaran | Kemranjén | Lumbir | Patikraja | Pekuncén | Purwojati | Purwokerto Barat | Purwokerto Selatan | Purwokerto Timur | Purwokerto Utara | Rawalo | Sokaraja | Somagedé | Sumbang | Sumpiuh | Tambak | Wangon



Nuvola filesystems folder home.png