Keizo Obuchi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keizo Obuchi
Perdana Mentri Jepang ka-84
Masa jabatan
30 Juli, 1998 – 5 April, 2000
Saméméhna Ryutaro Hashimoto
Sangguesna Yoshiro Mori
Katerangan lian
Gumelar 25 Juni 1937
Nakanojo, Gunma, Jepang
Pupus 14 Méi 2000 (yuswa 62)
Tokyo, Jepang
Kabangsaan Japanese
Partéy pulitik Liberal Democratic Party
Pameget/istri Chizuko Ono
Ageman Buddhism jeung Shinto

Keizo Obuchi (小渕恵三; Obuchi Keizō, 25 Juni, 193714 Méi, 2000) salah saurang pulitikus Jepang nu jadi House of Representatives salila 12 periode, tur ahirna jadi Perdana Mentri Jepang ka-84 ti 30 Juli, 1998 nepi ka 5 April, 2000. Karir pulitikna tamat mangsa teu damang wales tur keuna stroke.

Saméméhna
Kiichi Miyazawa
Chief Cabinet Secretary of Jepang
1987–1989
Sanggeusna
Masajuro Shiokawa
Saméméhna
Yukihiko Ikeda
Mentri Luar Negeri Jepang
1997–1998
Sanggeusna
Masahiko Komura
Saméméhna
Gerhard Schröder
Chair of the G8
2000
Sanggeusna
Mikio Aoki
Saméméhna
Ryutaro Hashimoto
Perdana Mentri Jepang
1998-2000
Sanggeusna
Yoshiro Mori


Nulis.jpg